OM OSS

Home   »   OM OSS

Få bra service och bli en nöjd kund!

Som auktoriserad verkstad för Honda, Subaru och Isuzu vill vi att du som kund ska bli väl omhändertagen. Visst har det betydelse att vi jobbar med kvalitetsprodukter, men det viktigaste är ändå den service vi kan ge våra kunder.

Vi har investerat i en modern bilverkstad och arbetar ständigt med att förbättra oss och vår miljöpolicy. Vi har den senaste tekniken med avancerade instrument och specialprogram för de bilmärken vi arbetar med.

Dessutom kan vi med stolthet berätta att vår personal tycker att arbetet är stimulerande och trivs bra på jobbet. Det innebär ett mycket bättre utfört arbete och en nöjdare kund.

Väljer du en auktoriserad Bilverkstad kan du alltid förvänta dig ett fackmässigt utfört arbete. Du kan också förvänta dig att det slutliga priset stämmer med den prisuppgift du fått på förhand och att verkstaden gör allt för att lösa eventuella reklamationsärenden så smidigt som möjligt.

VANLIGA SERVICEÅTGÄRDER

MOTOROLJEBYTE

Oljan ska hålla motorn ren och smörja så att inget onödigt slitage uppstår. Med tiden blir oljan smutsig och den smörjande effekten avtar. Därför måste den bytas.

KONTROLL AV DÄCK

Fel tryck i däcken kan slita på bilen, göra att den drar för mycket bränsle och försämrade vägegenskaper. Så kontrollera däcken regelbundet – både ålder, mönsterdjup och lufttryck.

BROMSKONTROLL

Bromsarnas alla rörliga delar okulärbesiktigas. Vid en fullständig service rengörs och smörjs även bromsoken. Detta för att inte bromsskivor och -klossar ska kärva, vilket kan leda till att dessa måste bytas.

KUPÈFILTERBYTE

Kupéfiltret tar hand om ohälsosamma partiklar i luften som tas in i kupén via fläktar osv. Det kan vara allt från avgaspartiklar till pollen. Även detta filter blir mindre effektivt med tiden.

BOKA DIN SERVICE HÄR

Vi tar hand om din bil på bästa sätt. Vid en bilservice följer vi alltid biltillverkarens serviceschema som gäller för just din bil så du kan känna dig trygg.